پیتزا دو طبقه – غذای بدون برنج آموزش آشپزی

پیتزا دو طبقه – غذای بدون برنج آموزش آشپزی


ویدیو هنری

پیتزا دو طبقه – در این آموزش شما با روش جدیدی از پخت پیتزا آشنا میشوید که یکی از انواع غذاهای بدون برنج است.

مواد لازم :

فیله مرغ : ۱۰ عدد
ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه : ۶۵۰ الی ۷۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۴۰۰ گرم
قارچ، سس کچاپ و کاری : به میزان لازم
فلفل سبز و پیازچه : به میزان لازم
پنیر پیتزا برای هر طبقه : ۳۵۰گرم
پنیر پیتزا برای روی خمیر : ۳۰ گرم
خمیر پیتزا : دو عدد

 

پیتزا دو طبقه :

در مرحله اول سس کچاپ رو با قاشق روی خمیر بمالید و بعد روی سس کاری اضافه کنید.
مقداری پنیر روی سس ها بریزید تا زمانی که مواد پیتزا رو اضافه می کنید، چسبندگی لازم ایجاد بشه.
نیمی از ژامبون رو روی خمیر بریزید و مجددا ۱۵ درصد پنیر رو اضافه کنید.
سپس قارچ، فلفل سبز و پیازچه رو اضافه کنید و مابقی پنیر رو روی آن بریزید تا طبقه اول پیتزا آماده بشه.
برای طبقه دوم بعد از این که سس ها رو اضافه کردید، مقداری پنیر و گوشت پخته شده به همراه فیله مرغ و رو به طور یکنواخت روی خمیر بریزید و روی آن رو پنیر بریزید.
فر رو روی حرارت ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید و هر طبقه از پیتزا رو جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود.
روی طبقه اول سس بریزید و طبقه دوم رو روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

 

آموزش آشپزی

پیتزا دو طبقه
پیتزا دو طبقه

 

برای دیدن فیلم های آموزش رایگان کیک و شیرینی و جواب بازی اندرویدی به سایت ایران پرج مراجعه کنید.

 

منبع : beytoote.com

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج