شیرینی نخودچی – شیرینی خانگی شیرینی ساده و سریع

شیرینی نخودچی – شیرینی خانگی شیرینی ساده و سریع


ویدیو هنری

شیرینی نخودچی – در این مطلب شما با طرز تهیه شیرینی نخودی خانگی که شیرینی مجلسی پرطرفداری است آشنا میشوید.

زندگی آنلاین/ مواد لازم :

آرد نخودچی : ۲۰۰ گرم

روغن جامد : ۲۵۰ گرم

زرده تخم‌مرغ : یک عدد

پودر قند  : ۱۵۰ گرم

هل : یک قاشق چایخوری

خلال پسته و بادام : به میزان لازم

 

شیرینی نخودی :

روغن و شکر رو با همزن خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه.

تخم‌مرغ و هل ررو اضافه کنید و کم‌کم آرد نخودچی رو به مایه اضافه کنید و ورز دهید. مراقب باشید به روغن نیفتد.

اگر به روغن افتاد کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.خمیر رو برای حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت بدید.

درجه فررو روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید و خمیر رو روی سطحی تمیز با وردنه باز کنید تا به ضخامت یک سانتی‌متر برسد.

بعد خمیر رو قالب بزنید. اگر قالب ندارید می‌تونید خمیرها رو با دست به شکل کره‌های کوچک دربیارید و روی آنها خلال پسته فرو کنید.

در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی‌ ها رو روی آن بچینید. لازم است بین شیرینی‌ها یک سانتی‌متر فاصله بگذارید.

بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه شیرینی حاضر است. بهتر است مدام به آن سر بزنید تا نسوزد. شیرینی‌ها نباید برشته شوند.

شیرینی در این مرحله کمی شل است. باید سینی رو بعد از سرد شدن در یخچل بذارید تا شیرینی ‌ها خودشون رو بگیرند.

در آخر شیرینی ها رو توی سینی بچینید.

 

نکته :

معمولا قالب رایجی که برای  شیرینی نخودچی استفاده میشود گل چهار برگ است اما اگر شما این قالب را در دست نداشتید میتوانید با هر وسیله ای که در منزل

دارید شیرینی را قالب بزنید….

 

شیرینی ساده و سریع

شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی

 

برای دیدن فیلم های آموزش رایگان کیک و شیرینی و جواب بازی اندرویدی به سایت ایران پرج مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج