طرز تهیه بال مرغ تند – غذاهای بدون برنج

طرز تهیه بال مرغ تند – غذاهای بدون برنج


ویدیو هنری

طرز تهیه بال مرغ تند – در این مطلب شما با طرز تهیه بال مرغ که غذای بدون برنج است و با دستور پخت متفاوت آن آشنا میشوید.

مواد لازم:

بال مرغ : یک کیلو گرم
پوره ی گوجه : ۳پیمانه
کره : ۱۲۵ گرم
پودر کاری : ۱ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل چیلی : ۱ قاشق سوپ خوری
سس تاباسکو : ۶ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه بال مرغ تند :

 

در مرحله اول پوست بال های مرغ روجدا کنید، بعد فر را با دمای ۱۹۰ سانتی گراد گرم کنید.

در مرحله بعد بال ها رو به تنهایی و بدون اضافه کردن چیزی به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بذارید تا زمانی که پخته شوند و رنگ قهوه ای طلایی قشنگی بگیرند .

حالا با مخلوط کردن کره، سس تاباسکو، پودر چیلی، پودر فلفل قرمز و کاری سس رو آماده کنید.

زمانی که بال های مرغ از فر بیرون آمده اند و گرم هستند ، آن ها را در سس تند غوطه ور کنید و هر کدام رو به تنهایی کاملا به سس آغشته کنید.

حالا تمام بال های مرغ که با سس تند پوشیده شده اند رو دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید .

زمانی که ۱۵ دقیقه تمام شد، بال ها رو از فر بیرون بی آوردید و با فلفل و سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

 

غذاهای بدون برنج رژیمی

طرز تهیه بال مرغ تند
طرز تهیه بال مرغ تند

 

برای دیدن فیلم های آموزش رایگان کیک و شیرینی و جواب بازی اندرویدی به سایت ایران پرج مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج