طرز تهیه شکلات اتریشی – انواع شیرینی خانگی

طرز تهیه شکلات اتریشی – انواع شیرینی خانگی


ویدیو هنری

طرز تهیه شکلات اتریشی – در این مطلب شما با طرز تهیه شکلات اتریشی که یک نوع شیرینی شکلاتی برای علاقه مندان به کاکائو و شکلات است آشنا میشوید.

آخرین خبر/ مواد لازم:

گردوی تفت داده شده : ۳ فنجان
کره نرم شده : ۱ فنجان
شکر قهوه ای : یک دوم فنجان
آرد : ۲ و نیم فنجان
تخم مرغ : ۴ عدد
کمپوت زردآلو : ۲ سوم فنجان
شکر قهوه ای : ۱ و نیم فنجان

پودر کاکائو ( بدون شکر) : ۱ چهارم فنجان
وانیل : ۲ قاشق چای خوری
نمک :۱ قاشق چای خوری
شکلات تلخ و شیرین (خردشده) : ۸ اونس
کره : ۳ قاشق غذاخوری
شربت ذرت : ۱ قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه) : حدود ۴۰ نصفه

 

طرز تهیه شکلات اتریشی :

 

فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد ۱۳ در ۹ در ۲ را چرب کنید؛ و آماده بگذراید.

۱ فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود ۳۰ ثانیه بزنید.

۱ دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند .

مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط سریع به مدت ۳ دقیقه بزنید.

نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت کم بزنید.

به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود ۳۰ دقیقه آنها را بپزیرد.

بعد در طبقه خنک کننده یخچال بگذاری تا خنک شود.

 

برای تزیین:

شکلات تلخ و شیرین و ۳ قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود.

شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید.

به شکلات ۱ یا ۲ ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. بعد با یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود ۴۰ تکه میشود.

برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( ۲۰ دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

 

نگه داری:

تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا ۳ و در فریزر تا ۳ ماه نگه دارید.

 

شیرینی شکلاتی

طرز تهیه شکلات اتریشی
طرز تهیه شکلات اتریشی

برای دیدن فیلم های آموزش رایگان کیک و شیرینی و جواب بازی اندرویدی به سایت ایران پرج مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج