بادمجان شکم پر شمالی – غذای بدون برنج

بادمجان شکم پر شمالی – غذای بدون برنج


ویدیو هنری

بادمجان شکم پر شمالی – در این آموزش شما با طرز تهیه بادمجان شکم پر که یک غذای سنتی و خوشمزه و مقوی است آشنا میشوید.

آخرین خبر/ مواد لازم :

بادمجان : ۵عدد
گوجه فرنگی : ۳عدد
گردو : ۲۰۰گرم
پیازرنده شده : ۳عدد
رب انار: نصف پیمانه
سیر : ۳حبه
سبزی ساطوری شده : ۱پیمانه (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر)
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

 

بادمجان شکم پر شمالی :

ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند . سپس شسته و خشک می‌‌کنیم.

وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند.

بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌گذاریم.

گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌کنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌افزاییم

و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.

مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار

بادمجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

 

نکات
۱) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.
۲)می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.یا آنها را درون فر بپزید.

 

غذا با بادمجان

بادمجان شکم پر شمالی
بادمجان شکم پر شمالی

 

برای دیدن فیلم های آموزش رایگان کیک و شیرینی و جواب بازی اندرویدی به سایت ایران پرج مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج