ترشی انار با لبو – ترشی های خوشمزه طرزتهیه ترشی

ترشی انار با لبو – ترشی های خوشمزه طرزتهیه ترشی


ویدیو هنری

ترشی انار با لبو – در این مطب شما با روش درست کردن یکی از جدیدترین ترشی ها که با میوه های زمستانی انار و لبو است آشنا میشوید.

مواد لازم :

انار: ۲ عدد
لبو : ۵ عدد
سیب : ۳ عدد
سرکه : به میزان لازم
شکر: به میزان دلخواه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

ترشی انار با لبو:

در مرحله اول لبو خام پوست کنده رو رنده کنید و به لبو سرکه اضافه کنید ، سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد.

لبو و سرکه رو روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.

سیب پوست کنده رو رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید.

بعد شکر رو به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید

و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می تونید شکر بیشتری اضافه کنید.

این مخلوط رو کنار گذارید تا سرد شود.انار رو دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط ، دانه انار رو بصورت خام و همچنین نمک و فلفل رو اضافه کنید. ترشی انار حاضر است.

حالا ترشی رو توی شیشه بریزید و چند روز صبر کنید تا جا بیفتد.

 

نکته :

استفاده از شکر در این ترشی اختیاری است و در صورتیکه طعم شیرینی در ترشی را دوست ندارید میتوانید از شکر استفاده نکنید .

بهتر است از انارهایی که دانه های بسیار سفتی دارند استفاده نکنید تا بافت تمامی مواد ترشی تقریبا یک اندازه باشد.

اگر طعم سیب در ترشی را دوست ندارید میتوانید سیب را از دستور حذف کنید.

در صورتیکه دوست دارید ترشی شما معط شود میتوانید از کمی پودر گلپر در ترشی خود استفاده کنید.

ترشی های مدرن

 

ترشی انار با لبو
ترشی انار با لبو

 

برای دیدن فیلم های آموزش رایگان کیک و شیرینی و جواب بازی اندرویدی به سایت ایران پرج مراجعه کنید.

 

 

منبع :beytoote.com

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج