

طرز تهیه سینه مرغ پر شده – معمولا مرغ به انواع روش سوخاری، کبابی، بخارپز، سرخ کردن و خورشتی تهیه میشود.
در این آموزش ما روش پخت مرغ با یک سس خوش عطر که جزو غذاهای بدون برنج است رو آموزش میدیم.
مواد لازم :
فیله سینه مرغ :۳۰۰ گرم
کنجد آسیاب شده :۲ پیمانه
پیاز داغ :یک پیمانه
کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه
کره :به میزان لازم
رب انار :۱/۳ پیمانه
شکر :۱/۲ پیمانه
آب :۴ پیمانه
نمک و زردچوبه :به میزان لازم
ترخون : ۱ شاخه
طرز تهیه سینه مرغ پر شده:
در مرحله اول فیله مرغ را در تابه ای با کره تفت بدید.
بعد کنجد و زرد چوبه و پیاز داغ رو به مرغ اضافه کنید و با حرارت کم تفت بدید
بعد کدو حلوایی خورد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و آب را اضافه کنید ،
در این مرحله حرارت را کم کنید ودر قابلمه رو ببندید و ۱ ساعت بذارید تا بپزه.
بعد از ۱ ساعت در قابلمه رو باز کنید رب انار و شکر رو اضافه کنید و بذارید نیم ساعت بجوشه .
در آخر ترخون ها رو از شاخه جدا کنید و اضافه کنید حالا غذا آماده است.

شما میتونید برای دیدن ویدئوهای جذاب هنری از سایت ایران پرج دیدن کنید.