

طرز تهیه کیک خرمالو – کیک خرمالو کیک مخصوص روزهای پاییزی که بارسیدن فصل پاییز میتونید این کیک رو برای عصرانه امتحان کنید.
مواد لازم:
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ۳۰۰ گرم
روغن مایع : سه چهارم پیمانه
شکر : ۲۵۰ گرم
دارچین : یک هشتم قاشق چایخوری
جوز هندی (رنده شده) : یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
گردو (خردشده) : ۵۰ گرم
خرمالو : یک پیمانه
مواد لازم رویه:
آب پرتقال : یک قاشق سوپخوری
عسل : یک قاشق چایخوری
پنیر خامهای : ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک خرمالو:
توی مرحله اول تخم مرغها و شکر رو با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک بشن.
بعد روغن مایع رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد خرمالو بدون پوست و له شده رو اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن همزن رو خاموش کنید.
توی مرحله دوم بکینگ پودر، آرد ، آرد و دارچین و جوز هندی رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
گردو خردشده رو هم اضافه کنیدقالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید.
و قالب رو توی فر با ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بذارید.
بعد از آماده شدن کیک ، کیک رو توی دمای اتاق قرار بدید تا خنک بشه .
در آخر در صورت تمایل کرم آماده شده از قبل را با لیسک روی کیک بکشید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کرم پنیری:
پنیر خامهای رو با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه.بعد آب پرتقال و عسل رو اضافه کنید و با پنیر خامهای مخلوط کنید حالا کرم آماده است.

شما میتونید برای دیدن ویدئوهای تزیین کیک به قسمت هنری ایران پرج مراجعه کنید.