طرز تهیه سینه مرغ پر شده – غذای بدون برنج

طرز تهیه سینه مرغ پر شده – غذای بدون برنج


ویدیو هنری

طرز تهیه سینه مرغ پر شده – معمولا مرغ به انواع روش سوخاری، کبابی، بخارپز، سرخ کردن و خورشتی تهیه می‌شود.

در این آموزش ما روش پخت مرغ با یک سس خوش عطر که جزو غذاهای بدون برنج است رو آموزش میدیم.

 

مواد لازم :

فیله سینه مرغ :۳۰۰ گرم
کنجد آسیاب شده :۲ پیمانه
پیاز داغ :یک پیمانه
کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه
کره :به میزان لازم
رب انار :۱/۳ پیمانه
شکر :۱/۲ پیمانه
آب :۴ پیمانه
نمک و زردچوبه :به میزان لازم
ترخون : ۱ شاخه

طرز تهیه سینه مرغ پر شده:

در مرحله اول فیله مرغ را در تابه ای با کره تفت بدید.

بعد کنجد و زرد چوبه و پیاز داغ رو به مرغ اضافه کنید و با حرارت کم تفت بدید

بعد کدو حلوایی خورد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و آب را اضافه کنید ،

در این مرحله حرارت را کم کنید ودر قابلمه رو ببندید و ۱ ساعت بذارید تا بپزه.

بعد از ۱ ساعت در قابلمه رو باز کنید رب انار و شکر رو اضافه کنید و بذارید نیم ساعت بجوشه .

در آخر ترخون ها رو از شاخه جدا کنید و اضافه کنید حالا غذا آماده است.

 

 

طرز تهیه سینه مرغ پر شده
طرز تهیه سینه مرغ پر شده

 

شما میتونید برای دیدن ویدئوهای جذاب هنری  از سایت ایران پرج دیدن کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج