طرز تهیه نان پر شده با قارچ و پنیر – غذاهای بدون برنج

طرز تهیه نان پر شده با قارچ و پنیر – غذاهای بدون برنج


ویدیو هنری

طرز تهیه نان پر شده با قارچ و پنیر – اگه میخواید دستور پخت یه پیش غذای ساده و خوشمزه رو یاد بگیرید با ما همراه باشید .

مواد لازم :

قارچ خرد شده: یک پیمانه
نان باگت: ۶ عدد
کره: ۵۰ گرم
پنیر موزارلا: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد
سس مایونز: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
اوریگانو: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه نان پر شده با قارچ و پنیر:

توی مرحله اول نون باگت ها رو برش‌های عرضی بدید و کنار بذارید.

بعد پیاز ها رو تفت بدید و قارچ رو اضافه کنید بعد از آنکه کمی نرم شدند، از روی حرارت برمی‌داریم تا کمی خنک بشن.

بعد سس مایونز،نمک و فلفل ، نیمی از پنیر و پودر اوریگانو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

حالا سینی فر رو چرب کنید و برش‌های نان باگت رو داخل آن بچینید.

داخل نا باگت‌ها رو کمی چرب و از مخلوط قارچ پر می‌کنیم.

بقیه‌ی پنیر را روی نان باگت‌های پر شده با قارچ می‌ریزیم.

سینی رو توی فر بذارید بعد از اینکه پنیر آب شد سینی رو از فر خارج کنید.

حالا میتونید غذای بدون برنج رو نوش جان کنید.

 

نکته : اوریگانو نوعی پونه کوهی خوش عطر است.

 

طرز تهیه نان پر شده با قارچ و پنیر
طرز تهیه نان پر شده با قارچ و پنیر

 

برای دیدن ویدئوهای آشپزی اینجا کلیک کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج