طرز تهیه کیک خرمالو – شیرینی خانگی – شیرینی ساده و سریع

طرز تهیه کیک خرمالو – شیرینی خانگی – شیرینی ساده و سریع


ویدیو هنری

طرز تهیه کیک خرمالو – کیک خرمالو کیک مخصوص روزهای پاییزی که بارسیدن فصل پاییز میتونید این کیک رو برای عصرانه امتحان کنید.

مواد لازم:
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ۳۰۰ گرم
روغن مایع : سه چهارم پیمانه
شکر : ۲۵۰ گرم 
دارچین : یک هشتم قاشق چایخوری
جوز هندی (رنده شده) : یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
گردو (خردشده) : ۵۰ گرم
خرمالو : یک پیمانه

مواد لازم رویه:
آب پرتقال : یک قاشق سوپخوری
عسل : یک قاشق چایخوری
پنیر خامه‌ای : ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه کیک خرمالو:

توی مرحله اول تخم مرغ‌ها و شکر رو با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک بشن.

بعد روغن مایع رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بعد خرمالو بدون پوست و له شده رو اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن همزن رو خاموش کنید.

توی مرحله دوم  بکینگ پودر، آرد ، آرد و دارچین و جوز هندی رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

گردو خردشده رو هم اضافه کنیدقالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید.

و قالب رو توی فر با ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بذارید.

بعد از آماده شدن کیک ، کیک رو توی دمای اتاق قرار بدید تا خنک بشه .

در آخر در صورت تمایل کرم آماده شده از قبل را با لیسک روی کیک بکشید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کرم پنیری:
پنیر خامه‌ای رو با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه.بعد  آب پرتقال و عسل رو اضافه کنید و با پنیر خامه‌ای مخلوط کنید حالا کرم آماده است.

 

 

طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه کیک خرمالو

 

شما میتونید برای دیدن ویدئوهای تزیین کیک به قسمت هنری ایران پرج مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج