طرز تهیه کتف مرغ سوخاری – این بار کتف مرغ سوخاری با شیوه‌ای جدید درست کنید

طرز تهیه کتف مرغ سوخاری – این بار کتف مرغ سوخاری با شیوه‌ای جدید درست کنید


ویدیو هنری

طرز تهیه کتف مرغ سوخاری – مرغ سوخاری نوعی خوراک است که با تکه‌های مرغ به ویژه جوجه‌های گوشتی تهیه می‌شود. برای پخت این خوراک اغلب مرغ را در آرد قرار می‌دهند و سپس آن را در روغن سرخ می‌کنند.

 

فردا/ چی لازم دارم:
۲ ٫ ۵ پیمانه خرده‌های چوب شور با طعم پیاز
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده
۱۲ عدد کتف مرغ (با پوست)
روغن
۱/۳ پیمانه مربای انجیر یا مربای زردآلو
¼ پیمانه خردل دانه درشت
برگ‌های آویشن


طرز تهیه کتف مرغ سوخاری:


۱- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. چوب‌شور‌ها را داخل پلاستیک قرار دهید و آن‌ها را با گوشت‌کوب خرد کنید. پودر زیره سبز را به آن اضافه کنید و خوب تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
۲- تخم‌مرغ‌های هم‌زده را در یک بشقاب گود بریزید. کتف‌ها را داخل تخم‌مرغ و سپس داخل کیسه چوب‌شور‌ها فرو کنید. آن‌ها را تکان دهید تا همه سطح مرغ‌ها را بپوشانند. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید یا با روغن چرب کنید. کتف‌های مرغ را داخل سینی در کنار هم بچینید.

۳- سینی را داخل فر قرار دهید و آن‌ها را ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید تا برشته و کاملا طلایی شوند.

۴- در کاسه کوچکی مربای انجیر و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید.

۵- مرغ‌ها را در بشقاب بچینید و با برگ آویشن تزئین کنید. در کنار آن کاسه سس انجیر و خردل را قرار دهید و سرو کنید.

طرز تهیه کتف مرغ سوخاری
طرز تهیه کتف مرغ سوخاری

 

 

مرتبط با طرز تهیه کتف مرغ سوخاری – این بار کتف مرغ سوخاری با شیوه‌ای جدید درست کنید :

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج