طرز تهیه کوکوی پوکورا – غذایی سنتی خوشمزه

طرز تهیه کوکوی پوکورا – غذایی سنتی خوشمزه


ویدیو هنری

طرز تهیه کوکوی پوکورا – کوکوی پوکورا یک غذای سنتی خوزستان است که در ادامه با روش پخت آن آشنا میشوید .

آخرین خبر/ برای۳ نفر چی لازم دارم:
آرد نخود خام ۲۰۰ گرم
تره خرد کرده ۱ پیمانه
آب ولرم ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران دم‌ کرده ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز پودر شده ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

[طرز تهیه کوکوی پوکورا – غذایی سنتی خوشمزه]


طرز تهیه کوکوی پوکورا:


۱- آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم‌ کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
۲- در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. ۳ تا ۵ دقیقه هر طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌ شان گرفته شود.
۳- آن را با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.

[طرز تهیه کوکوی پوکورا – غذایی سنتی خوشمزه]

 

 

طرز تهیه کوکوی پوکورا
طرز تهیه کوکوی پوکورا

 

 

 

مرتبط با طرز تهیه کوکوی پوکورا – غذایی سنتی خوشمزه :

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج