طرز تهیه ماهیچه مجلسی – طعمی استثنایی که همه می پسندند

طرز تهیه ماهیچه مجلسی – طعمی استثنایی که همه می پسندند


ویدیو هنری

طرز تهیه ماهیچه مجلسی – یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره می‌آورند و به آن «باقالی‌پلو با گوشت» می‌گویند؛ باقالی‌پلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکه‌های گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل می‌کنند. شِوید باقالی، باقالی پلو نیست.[طرز تهیه ماهیچه مجلسی – طعمی استثنایی که همه می پسندند]

چی لازم دارم:
ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه


طرز تهیه ماهیچه مجلسی :


مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید.
ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.
این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود.
بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.
روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود.
دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد.
برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید.

[طرز تهیه ماهیچه مجلسی – طعمی استثنایی که همه می پسندند]

 

طرز تهیه ماهیچه مجلسی
طرز تهیه ماهیچه مجلسی

 

 

مرتبط با طرز تهیه ماهیچه مجلسی – طعمی استثنایی که همه می پسندند:

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

 

 

 

 

namnak.com

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج