روشی جدید برای تهیه استیک مرغ – غذای ملل

روشی جدید برای تهیه استیک مرغ – غذای ملل


ویدیو هنری

روشی جدید برای تهیه استیک مرغ -استیک (به انگلیسی: Steak)، به قسمتی از گوشت راسته گاو یا مرغ گفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند یا در روغن سرخ می‌نمایند.

استیک را معمولاً در کنار سیب‌زمینی و انواع سبزیجات پخته‌شده و سالاد سزار صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نیم‌کره شمالی به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود.[روشی جدید برای تهیه استیک مرغ – غذای ملل]

زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت استیک مرغ : ۳۰ دقیقه
تعداد : برای دونفر


چی لازم دارم:
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


چطور بپزم :

سینه مرغ را به همراه فلفل سیاه کامل کوبیده تا نرم شود.
فلفل دلمه ای قرمز را به همراه پیاز در فر قرار داده تا کبابی شوند. سپس آنها را در دستگاه غذا ساز ریخته تا کاملا میکس شوند.
از صافی گذرانده و مرغ ها را به همراه این مایع و نمک و روغن می خوابانیم.
سپس بر روی گریل چدن گریل کرده و همراه سس مناسب سرو می نماییم.
استیک مرغ یکی از خوراک های لذیذی می باشد که شیوه های مختلف مرینیت دارد، در این دستور یک روش کاملا متفاوت برای طعم دار شدن استیک استفاده شده که باعث می شود بافت مرغ نرم و آبدار بماند و خشک نشود.
این استیک برای کسانی که ممنوعیت خوردن گوشت قرمز دارند بسیار مناسب است.

نکاتی برای استیک مرغ :
• پیشنهاد می کنیم استیک مرغ با سس مرنی سرو کنید که دستور آن در قسمت سس های سایت موجود می باشد.
• از پخت زیاد مرغ خودداری کنید تا بافت آن آبدار باقی بماند.[روشی جدید برای تهیه استیک مرغ – غذای ملل]

 

 

روشی جدید برای تهیه استیک مرغ
روشی جدید برای تهیه استیک مرغ

 

 

مرتبط با روشی جدید برای تهیه استیک مرغ – غذای ملل:

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

 

 

beytoote.com

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج