طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی – غذای شیک و مجلسی

طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی – غذای شیک و مجلسی


ویدیو هنری

طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی – کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. 

 

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
سیب زمینی متوسط دو عدد آب پز
تخم مرغ سه تاچهار عدد
پیاز داغ نگینی یک فنجان
زعفران کمی
نمک کمی


طرزتهیه:
سیب زمینی رو رنده کنید وبا تخم مرغ و پیاز داغ ونمک وکمی زعفران و مخلوط کنید و در سینی پهن که زیرش کاغذ روغنی انداختین پهن کنید تو فر بذارید بمدت بیست با درجه صدو هشتاد تا پخت دربیارید.[طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی – غذای شیک و مجلسی]

موادلازم:
سبزی کوکو نیم کیلو
تخم مرغ سه تا چهار عدد
گردو آسیاب شده کمی
نمک کمی


طرزتهیه:
همرو خوب مخلوط میکنید و باز تو سینی فر بذاریدبمدت یکربع با همون دما مثل بالا تا تخم مرغ پخت بردارید

موادلازم:
لوبیا سفید صدو پنجاه گرم
تخم مرغ سه تا چهار عدد
نمک کمی
خامه پنجاه گرم


طرزتهیه:
لوبیا سفید رو خوب بپزید و میکس کنید با خامه و تخم خرغ و نمک خوب بزنید و مثل بالا تو فر بپزید.

موادلازم:
ژامبون قرمز رنگ دویست گرم
تخم مرغ سه تا چهار عدد
جوز هندی نصف چایخوری
نمک کمی


طرزتهیه:
ژامبون رو به مربع های کوچک ببرید و با مواد بالا مخلوط کنید و مثل بالا تو سینی فر بپزید
حالا مابین چهار کوکو پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و کو کوی ژامبون رو رو قرار بدهید و ده دقیقه تو فر بذارید تا پنیر آب بشه
دورشو ببرید و به برش های دلخواه ببرید

[طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی – غذای شیک و مجلسی]

 

طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی

 

 

مرتبط با طرز تهیه کوکوی چند لایه مجلسی – غذای شیک و مجلسی:

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج