طرز تهیه دلمه گوشت در نان – غذای اصلی

طرز تهیه دلمه گوشت در نان – غذای اصلی


ویدیو هنری

طرز تهیه دلمه گوشت در نان –  دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است.

 

دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال ۲۰۱۷ جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند.[طرز تهیه دلمه گوشت در نان – غذای اصلی]

 

آخرین خبر/ برای ۲۴ نفر چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده (گوشت چرخ کرده گاو) ۳۴۰ گرم
پیاز (خرد شده) ۱/۴ فنجان
سیر (خرد شده) ۲ حبه
پنیر چدار (رنده شده) ۱۱۵ گرم
ترشی ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر به مقدار لازم
خمیر هلالی شکل (۲۲۵ گرم) ۲ بسته

 طرز تهیه دلمه گوشت در نان:


داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط بپزید یعد آب گوشت را بگیرید و پنیر خامه ای ،ترشی، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید آرام خنک شود.
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید .خمیر را به شکل ۲۴ عدد مثلث هم اندازه در بیاورید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت روی هرکدام از مثلث ها قرار دهید و با دقت آن ها را لوله کنید.
آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و آن ها را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود و گرم سرو کنید.

[طرز تهیه دلمه گوشت در نان – غذای اصلی]

 

طرز تهیه دلمه گوشت در نان

 

 

مرتبط با طرز تهیه دلمه گوشت در نان – غذای اصلی:

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج