طرز تهیه پیراشکی اسفناج – غذای سبز پر خاصیت

طرز تهیه پیراشکی اسفناج – غذای سبز پر خاصیت


ویدیو هنری

طرز تهیه پیراشکی اسفناج – پیراشکی (به روسی: пирожки (pirozhki)) نامی عمومی برای غذاهای پخته یا سرخ‌شده‌ای است که با مواد متنوعی پر شده‌اند.این مواد متنوع میتواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد .

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
· آرد۵۰۰ گرم
· پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
· روغن مایع یک پیمانه
· گشنیز۲۰۰ گرم
· آب یک پیمانه
· نمک یک قاشق مرباخوری
· بیکینگ‌پودر یا جوش‌شیرین یک قاشق چایخوری
· روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
· اسفناج یک کیلوگرم[طرز تهیه پیراشکی اسفناج – غذای سبز پر خاصیت]

طرز تهیه پیراشکی اسفناج :


۱٫ آرد، آب و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط کرده تا به شکل خمیر درآید.
۲٫ بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد.
۳٫ خمیر را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را به صورت دایره باز می‌کنیم.
۴٫ اسفناج را بخارپز کرده و پس از این‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادویه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پیاز داغ را نیز به آن می‌افزاییم.
۵٫ نصف هر قسمت از خمیر را با این مخلوط پر کرده و روی آن مقداری گشنیز می‌گذاریم و سپس روی مواد را با نصف دیگر خمیر می‌پوشانیم.
۶٫ روغن را داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن، خمیرهای پر شده را به ترتیب به شکلی که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ می‌کنیم.
۷٫ سپس پیراشکی‌های سرخ شده را داخل سبد می‌گذاریم تا روغن اضافی آن خارج گردد.

[طرز تهیه پیراشکی اسفناج – غذای سبز پر خاصیت]

 

طرز تهیه پیراشکی اسفناج

 

 

مرتبط با طرز تهیه پیراشکی اسفناج – غذای سبز پر خاصیت:

مجموعه کامل فیلم های هنری
ایران پرج مرجع فیلم های آموزشی، خلاقیت، هنری، عکس نوشته و …
مرجع فیلم های خلاقیت و کاردستی ایران پرج
مرجع عکس نوشته و کلمات قصار
مرجع پاسخنامه بازی های اندرویدی
مرجع بازی های اندرویدی
آموزش آشپزی

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج