کوفته کاسه ای

کوفته کاسه ای


ویدیو هنری

طرز تهیه کوفته کاسه ای

آخرین خبر/ چی لازم دارم:
پیاز رنده‌کرده ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد
جعفری خردکرده ۲ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زیره به میزان لازم
آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری
سیب‌زمینی پخته و رنده‌کرده۲ عدد
کره ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)
پنیر موزارلا رنده‌کرده به میزان لازم


چطور بپزم:
پیاز را با گوشت، تخم‌مرغ و جعفری مخلوط کنید. نمک، فلفل و زیره را هم به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. حالا آرد سوخاری را بیفزائید و مایه کوفته را خوب مخلوط سازید. سپس از مایه‌ کوفته، هر بار به اندازه یک پرتقال بردارید و به صورت کاسه کوچکی در آورید و روی سینی چرب‌کرده فر بگذارید، طوری که داخل آن‌ها گود باشد.
اکنون سینی را، در فر گرم‌شده با دمای ۱۷۰درجه‌سانتیگراد، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کوفته‌ها مغز پخت شوند. حالا سیب‌زمینی پخته را همراه با کره و شیر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا نرم شود. کمی هم نمک و فلفل بزنید و داخل کوفته‌ها را با این پوره پر کنید، رویش پنیر بریزید و دوباره در فر بگذارید تا پنیر طلائی رنگ شود.

مطالب مرتبط

1 نظر

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج