کوکوی پاغازه

کوکوی پاغازه


ویدیو هنری

طرز تهیه کوکوی پاغازه چجوریه ؟

برترین ها/ مواد اولیه:
پاغازه نیم کیلو گرم
آرد ۱ الی ۲ قاشق
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
سیر رنده شده ۱ حبه
روغن ۱ قاشق برای سرخ کردن
طرز تهیه:
۱٫ فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید. انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد.
یکی از این تره ها را پاغازه مینامند. پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود.
و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد.
۲٫ پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید.
در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندید و حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج