رول بادمجان و اسپاگتى

رول بادمجان و اسپاگتى


ویدیو هنری

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتى، غذای شیک و خوشمزه

آخرین خبر/ مواد لازم:
براى حدود ٨-١٠ عدد رول
بادمجان متوسط. ٣ عدد
اسپاگتى. ١ بسته ۵٠٠ گرمى
رب گوجه فرنگى ٣ قاشق غذاخورى
سس گوجه فرنگى ١ قاشق غذاخورى
لیمو ترش تازه ١ عدد
پیاز متوسط. ٢ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه کمى
پنیر پیتزا. ١ پیمانه
فلفل دلمه اى رنگى نگینى. براى تزیین
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را با پوست شسته و برش هاى نازک زده و در روغن کم سرخ مى کنیم.
براى تهیه ى سس اسپاگتى، پیاز ها را نگینى کرده، تفت مى دهیم تا طلایى شود، نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه مى کنیم، رب گوجه و سس را نبز اضافه مى کنیم تا جاییکه رب کمى سبک شود، سبس ابلیمو را اضافه مى کنیم و زیر انرا خاموش مى کنیم.
اسپاگتى ها را با کمى نمک و روغن مى پزیم، سپس ان ها راابکش کرده، با سس مخلوط مى کنیم.
یک ورقه از بادمجان را باز مى کنیم، یک دسته از اسپاگتى را وسط بادمجان گذاشته ان را رول مى کنیم و روى بادمجان ها را کمى پنیر پیتزا و فلفل دلمه اى رنگى مى ریزیم. رول ها را در ظرفى چیده، براى چند دقیقه داخل فر مى گذاریم، با شعله ى گریل(بالا) تنها به اندازه اى که پنیر ها اب و روى ان کمى طلایى شود.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج