خورش تره غذای سنتی کردستان

خورش تره غذای سنتی کردستان


ویدیو هنری

طرز تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان

تابناک با تو/ چی لازم دارم:

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تره خرد شده: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری
زرشک: نیم پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم
چطوری درست کنم:
-پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید
-تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.
-پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
-گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.
-سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.
-بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
-در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج