کتلت ذرت و گشنیز

کتلت ذرت و گشنیز


ویدیو هنری

کتلت ذرت و گشنیزرو چطوری بپزیم ؟

آخرین خبر/ مواد لازم:
ذرت پخته ۲ لیوان
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ۱/۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده ۱/۳ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد ، تخم گشنیز و زیره را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها ، آبلیمو ، آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی اش را بگیرید و همراه با دانه های ذرت و گشنیز خرد شده به مواد دیگر اضافه کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ بریزید ، پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کتلت آماده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس در ظرف بکشید و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایران پرج